Fire gode grunner til å velge velour sofa

Kjøp Velour Sofa

Du har sikkert hørt ordet velour før, men vet du egentlig hva ordet betyr, og hva som kjennetegner en velour sofa? Velour sofaer har vært trendy ganske lenge allerede, men det er likevel ikke alle som har fått øynene opp for dette vakre og praktiske møblet enda. En god start kan derfor være å gjøre seg kjent med dette fantastiske stoffet, og hva det har å si for ditt interiør.

Hva er velour?

Ordet ‘velour’ kommer fra fransk, og betyr fløyel. I dagens betydning er riktignok ikke velour helt det samme som fløyel; velour er fløyelens litt mindre overdådige lillesøster. I likhet med fløyel kjennetegnes derimot velour av hvor mykt og luksuriøst det kjennes ut. Stoffet er også enklere å lage, litt mer spenstig og billigere, noe som gjør det ypperlig til å bruke på møbler. Vi har allerede avslørt noen av grunnene til hvorfor du bør velge velour sofa, men det finnes flere. Bare ta en titt nedenfor, hvor vi har samlet hele fire gode grunner til hvorfor du bør gå for velour neste gang du skal kjøpe ny sofa!

Slitesterkt og tidløst

Det er lite som slår følelsen av å gjøre en god investering for fremtiden, spesielt når det er snakk om større gjenstander, slik som en sofa. En av fordelene ved å gå for en velour sofa, sett bort fra det vakre utseende, er at velour er et veldig slitesterkt stoff. Dette gjør at skader, merker og flekker vil være minimale. Det hjelper kanskje også at velour mest sannsynlig aldri vil gå av moten, noe som betyr at du kan ha sofaen i mange år fremover, og kanskje gi den videre til noen du er glad i!

Enkelt å rengjøre

Vi kjenner alle igjen følelsen av panikk som oppstår når vi søler noe på en dyrebar gjenstand. Mange stoffer som brukes til både klær og møbler kan fort få flekker som det er umulig å fjerne. Den gode nyheten er derfor at velour er svært lett å rengjøre. Alt du trenger er en myk klut, litt varmt vann og såpe, og sofaen vil være like fin som ny. Dersom du i tillegg er flink til å impregnere velour sofaen din, vil du kunne ha den i mange år fremover - uten flekker!

Komfortabelt og stilfullt

En velour sofa er definitivt veien å gå hvis du trenger en enkel løsning for å skape et moderne og luksuriøst uttrykk i stuen din. På grunn av materialets unike egenskaper tilføyer velour umiddelbart rommet det lille ekstra! I motsetning til et typisk “flatt” stoff slik som bomull og lin, er fargen til velour mer fremtredende og dyp. Uansett hvilken farge du velger, vil din nye velour sofa garantert sette et unikt preg på stuen din. Som om ikke det var nok, er velour også kjent for å være et mykt og behagelig stoff. Med velour får du rett og slett alt i ett; luksus, komfort, og et tidløst møbel som du kan ha glede av i mange år fremover.