Velkommen til Hugna, din destinasjon for interiør og møbler på nett med fokus på høy kvalitet og fantastiske priser. Utforsk vårt brede sortiment og opplev glede og fornøyelse gjennom våre produkter. Med vår lidenskap for nordisk design tilbyr vi designmøbler av førsteklasses kvalitet. Vi ønsker å transformere måten nordmenn handler møbler på nett ved å skape en positiv og effektiv opplevelse med ærlige priser. Vår visjon er å gjøre møbler av høy kvalitet og fantastisk design tilgjengelig for alle.

Om Hugna:

Hos Hugna finner du et omfattende utvalg av interiør og møbler på nett. Vi legger stor vekt på kvalitet og rimelige priser, og vi inkluderer fri frakt og rask levering i alle bestillinger. Hugna betyr glede og fornøyelse, og det er akkurat det vi ønsker at våre kunder skal oppleve når de handler hos oss.

Vår butikk er en hyllest til nordisk design, og vi tilbyr designmøbler av høy kvalitet som gir et estetisk preg til ethvert hjem. Vi ønsker å forandre måten nordmenn handler møbler på nett ved å gjøre det til en positiv og effektiv prosess med rettferdige priser. Vår visjon er å gjøre møbler av høy kvalitet og fantastisk design tilgjengelig for alle.

Vår Beliggenhet:

Besøk vår showroom og outlet i Fredrikstad, en by som pulserer med historie og kultur. Vi holder åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til 16:00. Adressen vår er:

Evjebekkveien 1, 1661 Rolvsøy

Her kan du utforske vårt utvalg av modeller som er utstilt til gode priser. Ta gjerne turen innom for å se nærmere på vårt utvalg.

Utforsk Hugna i dag og la oss være din kilde til kvalitetsmøbler og interiørdesign. Velkommen til vår butikk i Fredrikstad!