En sovesofa er den ideelle løsningen for å maksimere plassbruken i stuen din uten å ofre verken komfort eller stil. Ønsker du en ekstra seng for gjester og en koselig plass for daglig avslapning? En sovesofa tilfører både estetikk og praktisk verdi til hjemmet ditt.

Vi har skapt tre unike looks som fremhever og komplimenterer våre moderne høykvalitets sovesofaer. La deg inspirere til din neste stue- eller gjesterom-makeover.

1. LYS, VARM OG KUNSTNERISK

Vår Perugia sovesofa er trukket i et beige stoff med en to-toners effekt og firkantet søm. Denne stilige sovesofaen vil garantert være et blikkfang i stuen! Det todelte ryggdesignet og klikk-klakk-mekanismen gjør denne sofaen ideell for multifunksjonelle rom. Sovesofaen har tre forskjellige innstillinger og kan konverteres fra en sjeselong til en seng for overnattingsgjester på et øyeblikk.

TIPS FOR Å OPPNÅ DENNE LOOKEN:

  • Integrer Perugia sovesofaen i en bohemsk innredning med fargerike tepper og teksturerte puter.
  • Bruk varme, duse naturfarger for å komplimentere den lyse karakteren til sofaen.
  • Heng opp kunstverk og fotografier som reflekterer din personlige stil og gir rommet karakter.

2. NATURLIG KONTRAST MED SVART-HVITT

Kledd i et beige stoff med tofarget uttrykk og vertikal søm, er Caix sovesofaen vår en praktisk og elegant sofaløsning, ypperlig til bruk i både et flerbruksrom eller gjesterom. Når du får gjester kan sovesofaen enkelt gjøres om til en seng takket være det effektive klikk-klakk-systemet.

TIPS FOR Å OPPNÅ DENNE LOOKEN:

  • Skap en spennende og unik kontrasteffekt ved å innrede rommet med svarte eller hvite møbler.
  • Legg til grønne planter for å bringe naturen inn og skape liv i rommet.
  • Bruk naturlige materialer som tre og rattan for å skape en varm og innbydende stemning.

3. RENT, SKANDINAVISK OG MODERNE

Vår Lucca sovesofa er ideell for husholdninger som ønsker å gjeste mange. Med denne lysegrå sofaen får du både stil og funksjonalitet og takket være klikk-klakk-mekanismen kan du enkelt konvertere sengen mellom tre ulike innstillinger - oppreist, tilbakelent eller flat. Noen av våre favoritt detaljer med sovesofaen Lucca er de eikefargede beina og sovesofaens rene linjer.

TIPS FOR Å OPPNÅ DENNE LOOKEN:

  • La Lucca sovesofaen være midtpunktet i en skandinavisk innredning med lyse farger og minimalistiske dekorasjoner.
  • Bruk myke tekstiler som ulltepper og puter i nøytrale toner for å skape en hyggelig atmosfære.
  • Komplimenter med enkel belysning og et par fargerike dekorelementer.

AVSLUTTENDE TIPS

Uansett hvilken sovesofa du velger, sørg for at den kombinerer stil med komfort. Invester i kvalitetsmadrasser og puter for å gi dine gjester en uforglemmelig natts søvn. Utforsk praktiske løsninger som gjør rommet multifunksjonelt og lett å tilpasse. Med litt kreativitet kan du forvandle ethvert rom til en innbydende oase, hvor design og funksjonalitet går hånd i hånd. La ditt hjem reflektere din personlighet og skape et rom som er både praktisk og inspirerende!

Transformér rommet ditt: 3 unike sovesofa innredninger for stuen din

Transformér rommet ditt: 3 unike sovesofa innredninger for stuen din

Oppdag hvordan en sovesofa kan kombinere stil og funksjonalitet i stuen din. Velg mellom Perugia, Caix og Lucca sovesofaer for å skape et multifunksjonelt og stilfullt rom.
Les mer
PUFFER: MØBELET DU TRENGER FOR Å SKAPE DET KOSELIGSTE HJØRNE I STUEN

PUFFER: MØBELET DU TRENGER FOR Å SKAPE DET KOSELIGSTE HJØRNE I STUEN

Utforsk hvordan du kan bruke puffer til å skape et komfortabelt og innbydende avslapningshjørne i stuen din. Få designideer, råd om valg av riktig puff for avslapning, og skap et harmonisk og koselig miljø i hjemmet ditt.
Les mer
Valg av den Perfekte Lampeskjermen: En Guide for Å Heve Ditt Hjemmeinnredning

Valg av den Perfekte Lampeskjermen: En Guide for Å Heve Ditt Hjemmeinnredning

Utforsk vår guide for å velge den perfekte lampeskjermen for ditt hjemmeinnredning. Få tips om størrelse, materialer, stiler, farger, og mønstre, og oppdag hvordan du kan heve atmosfæren i hjemmet ditt med riktig lampeskjerm.
Les mer