Fri frakt og rask levering - Alt på lager

0

Din handlevogn er tom

30 DAGER UTVIDET RETURRETT


Vi i Hugna er opptatt av å gi våre kunder den beste handleopplevelsen vi kan tilby, men vi vet at ting ikke alltid går etter planen og har derfor utarbeidet en stressfri returordning.

HVORDAN DET FUNGERER

  1. Legg inn din bestilling på hugna.no
  2. Du kan endre eller kansellere din ordre kostnadsfritt frem til varen har forlatt vårt lager. Gjøres dette etter din ordre har forlatt vårt lager eller du er utilgjengelig på avtalt leveringstidspunkt vil det påløpe gebyr.
  3. Motta produktet innen 5-10 virkedager. Vi anbefaler at du beholder originalemballasjen frem til du er sikker på at du ønsker å beholde produktet.

Etter du har mottatt produktet har du 30 dagers returrett. Se vilkår og betingelser nedenfor. Ønsker du å benytte deg av din returrett kan du kontakte vår kundeservice på hallo@hugna.no eller kontakt oss via returskjema på nettsiden.

GRUNNLAG FOR RETUR

Ved tilfellet av produktskade, feillevering og kjøpsanger har du rett til å returnere ditt produkt.

Ved kjøpsanger er du som kunde selv ansvarlig for fraktutgiftene dette medfører.Du har mulighet til å selv returnere ditt produkt tilbake til vårt lager innen vår forlengede returperiode på 30 dager fra du mottar din ordre. Ta kontakt med kundeservice for å avtale dette nærmere.

Har du ikke anledning til å returnere ditt produkt selv er Hugna behjelpelig med å arrangere henting av varen hos deg etter avtalt pris fra fraktselskap. Etterfølgende blir fraktkostnadene trukket fra din refusjon.  Du har selv ansvar for varen frem til den har ankommet vårt lager. Om varen har skade, har vært synlig brukt og/eller mangler originalemballasje, vil det påløpe gebyr.  Varen vil bli hentet på leveringsadressen som er registrert i din ordre.

VED FEIL ELLER SKADE PÅ PRODUKT VED LEVERING

Hugna bekoster returkostnaden og arrangerer henting av produktet.

DU ANGRER PÅ DITT KJØP OG ØNSKER Å RETURNERE VAREN

Du er selv ansvarlig for returkostnaden

  • Du kan selv levere varen tilbake til vårt lager.  Merk at alle varer må leveres til vårt lager og kan ikke sendes til postkontor.
  • Vi kan arrangere retur mot avtalt pris fra fraktselskapet. Returkostnaden trekkes fra din totale refusjon.

VÆR OBS PÅ DETTE FØR DU AVTALER RETUR:

  • Ved mangel eller skade på originalemballasjen tilkommer avgift på  25% av kjøpesum  i tillegg til eventuelle fraktkostnader.
  • Ved mangel eller skade på både originalemballasje og produkt tilkommer avgift på  50% av kjøpesum  i tillegg til eventuelle fraktkostnader.

UTSTEDELSE AV REFUSJON

Etter vi har mottatt produktet på vårt lager, vennligst gi oss 1-3 virkedager på å inspisere produktet og dermed tilbakebetale refusjon ut fra produktets stand. Refusjonen vil være tilbake på din betalingskonto i løpet av 24-48 timer etter bekreftelse er mottatt på din e-post.

START DIN RETURPROSESS

Fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg så fort som mulig for å starte det neste steget.

Tusen Takk!
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required