FAQ

Hva kan vi hjelpe deg med?
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? Kontakt oss!

FAQ

Når du betaler for varen, kan du velge mellom følgende alternativer:

- Vipps
- Paypal
- Klarna 14 dagers faktura
- Klarna delbetaling
- Visa
- Discover
- MasterCard
- Amex

Ja, vi har lagerutsalg og outlet på Evjebekkveien 1, 1661 Rolvsøy i Fredrikstad, en time sør for Oslo. Åpningstid er Mandag-Fredag 10-16. Velkommen innom!

Hugna leverer fraktfritt til alle landfaste adresser eller steder der det er broforbindelse. Hugna vil ha leveringsforbehold for enkelte områder hvor vi ikke kan overholde våre normale fraktpriser, eller kan levere. Forbeholdet gjelder også om du bor på strekning med bompengebelagt broforbindelse eller er uten broforbindelse. Dersom du bor på en øy uten veiforbindelse, kan vi levere til fastlandsadresse eller kai. Dersom du er i tvil om vi kan levere hos deg, send en mail til: hallo@hugna.no så hjelper vi deg.

Vi sender bestillingen din så snart faktureringsprosessen er fullført. Da tar det opptil 10 dager å få produktet ditt levert hjem, avhengig av hvor i Norge varene skal leveres. Ofte kan vi levere innen 2-3 dagar i Østfold og Oslo.

Så trist at du ønsker å returnere bestillingen din. Vi gjør det imidlertid veldig enkelt for deg å returnere produktene dine. Du trenger bare å kontakte vår kundeservice med ordrenummeret ditt for å starte prosessen. Gå til vår retur- og bytteside for mer informasjon.

Vår forretningsmodell gjør at vi finner de beste produsentene over hele verden for å kunne tilby våre kunder den beste kvaliteten til gode priser. Vi har for tiden produsenter i: Danmark, Litauen, Kina, Italia, Malaysia og India.