Fri frakt og rask levering - Alt på lager

0

Din handlevogn er tom

FAQ

Hva kan vi hjelpe deg med?
Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? Kontakt oss!

Når du skal betale for varen din kan du velge mellom å betale via:

- Paypal
- Klarna 14 dagers faktura
- Klarna delbetaling
- Visa
- Discover
- Mastercard
- Amex

Hvis du ønsker å hente varene dine selv, finner du oss i vårt varehus i Fredrikstad. Vennligst kontakt vår kundeservice for å avtale tid via vår chat eller send mail til hallo@hugna.no

Ja, vi tilbyr gratis frakt på alle våre produkter. Merk; det finnes noen unntak hvor fraktkostnader kan forekomme hvor det er ekstreme geografiske lokasjoner. Se fraktinformasjon på vår hjemmeside for flere detaljer om våre rettningslinjer.

Vi sender ut ordren din så fort fakturaprosessen er gjennomført. Da vil det ta opptil 10 dager å få produktet ditt levert hjem, avhengig av hvor i Norge varene skal leveres. Ønsker du å hente produktene selv i vårt varehus, kan du gjøre det når du selv ønsker, etter at betalingsprosessen er gjennomført.

Beklager at ønsker å returnere ordren din. Vi gjør det ekstremt lett for deg å returnere den. Du trenger kun å kontakte vår kundeservice med ditt ordrenummer for å starte prosessen. Gå til vår Retur og Bytt vare-side for mer informasjon.

Vår forretningsmodell innebærer at vi finne de beste produsentene verden rundt for å kunne tilby våre kunder beste kvalitet til gode priser. Per nå har vi produsenter i: Danmark, Litauen, Kina, Italia og India.