Levering

Vi i Hugna er opptatt av at våre kunder skal få glede av sine produkter så fort som mulig. Med alle varer på lager, kan tilby våre kunder rask frakt på sine ordre, som vil bli sendt ut allerede første virkedag etter bestilling.

HVOR LANG TID TAR DET?

Varer du har bestilt vil være hjemme hos deg etter 2-10 virkedager, hvor noen bestillinger kan ta kortere tid, avhengig av lokasjonen ordren sendes til.

HVA KAN DU FORVENTE ETTER DU HAR LAGT INN DIN ORDRE?

Etter du har lagt inn din ordre, vil du motta en e-post med din ordrebekreftelse.
Vi vil behandle din ordre innen 1 virkedag. Så fort ordren er sendt ut av vårt varehus, vil du motta en e-post sammen med ditt sporingsnummer.
Innen 1 virkedag etter din ordre han blitt sendt ut av vårt varehus, vil du motta en SMS fra fraktselskapet slik at du kan velge hvilken dag og tid som passer for deg å få varene dine levert.
Du vil motta en telefonsamtale fra sjåføren 30 minutter før levering for bekreftelse at du er på leveringsstedet og at varene dine er på vei.
Nyt dine nye produkter fra Hugna!

UAVHENTEDE VARER

Ved uavhentede varer, bomtur, eller om mottaker ikke vil ta imot leveringen, belastes kunden for alle fraktkostnader. Hugna eier også rett til erstatning for de utlegg som oppstår i forbindelse med håndtering og oppbevaring.