0

Din handlevogn er tom.

HØY KVALITET,
ÆRLIGE PRISER,
OG FANTASTISK DESIGN

RETT FRA PRODUKSJON OG DIREKTE HJEM TIL DEG

VÅR VISJON

Hugna betyr glede og fornøyelse, og det er hva vi ønsker at våre kunder skal oppleve hos oss. Med øye for nordisk design tilbyr Hugna designmøbler av høy kvalitet. Vi ønsker å endre måten nordmenn handler møbler på nett, og gjøre det til en positiv og effektiv prosess med ærlige priser. Vår visjon er å gjøre møbler av høy kvalitet og fantastisk design tilgjengelig for alle.

VÅR HISTORIE

Møbeleventyret begynte i 1963, da en nordmann startet et møbelfirma i San Francisco, USA. Nå, flere tiår senere, har sønnen returnert til Norge for å gjøre det samme. Med en oppvekst i møbelindustrien og kunnskap om møbler og møbelproduksjonen, har han opplevd flere tilfeller av ineffektivitet i denne industrien.

Han hadde derfor et ønske om å lansere et firma i Norge hvor han kunne endre hvordan nordmenn handler møbler på nett, og det er her vi er i dag. Med et standpunkt om at Skandinavia er verdenshovedstaden for interiørdesign, er hans visjon å gjøre møbler av høy kvalitet tilgjengelig for alle. Fordi alle skal ha råd til å leve et komfortabelt liv, og ikke minst, være stolte over møblene de har i hjemmet sitt.

Vår forretningsmodell tillater oss å kutte de unødvendige mellomleddene mellom produksjon og ditt hjem. Dette gjør at vi kan tilby deg varer av høy kvalitet, til fornuftige priser. Hos oss får du også fri frakt, og vi leverer raskt.

VÅR MODELL

"Den nordiske naturen er for alle, og det mener vi kvalitetsmøbler også skal være"