JULETILBUD - Spar kr. 1000 for hver kr. 5000 du handler for

0

Din handlevogn er tom

HØY KVALITET,
ÆRLIGE PRISER,
OG FANTASTISK DESIGN

FRA PRODUKSJON OG TIL DITT HJEM

VÅR VISJON

Hugna betyr glede og fornøyelse, og det er hva vi ønsker at våre kunder skal oppleve hos oss. Med et øye for nordisk design, tilbyr Hugna designmøbler av høy kvalitet. Vi ønsker å endre måten nordmenn handler møbler på nett og gjøre det til en positiv og effektiv prosess, med ærlige priser. Vår visjon er å gjøre møbler av høy kvalitet og fantastisk design, tilgjengelig for alle.

VÅR HISTORIE

Møbeleventyret begynte i 1963, da en nordmann startet et møbelfirma i USA. Nå, flere tiår senere, har sønnen returnert til Norge for å gjøre det samme. Med en oppvekst i møbelindustrien og kunnskap om møbler og møbelproduksjonen, har han opplevd flere tilfeller av ineffektivitet i denne industrien.

Han hadde derfor et ønske om å lansere et firma i Norge hvor han kunne endre hvordan nordmenn handler møbler på nett, og det er her vi er i dag. Med et standpunkt om at Skandinavia er verdenshovedstaden for interiørdesign, er hans visjon å gjøre møbler av høy kvalitet tilgjengelig for alle. Fordi alle skal ha råd til å leve et komfortabelt liv, og ikke minst, være stolte over møblene de har i hjemmet sitt.

VÅR MODELL

Vår forretningsmodell tillater oss å kutte de unødvendige mellomleddene fra produksjon og til ditt hjem, hvor vi heller fokusere på: høy kvalitet, ærlige priser, fantastisk design, og fri frakt.

"Den nordiske naturen er for alle, og det mener vi kvalitetsmøbler også skal være"