30 DAGER UTVIDET RETURRETT

Vi i Hugna er opptatt av å gi våre kunder den beste handleopplevelsen vi kan tilby, men vi vet at ting ikke alltid går etter planen og har derfor utarbeidet en stressfri returordning.

HVORDAN DET FUNGERER

Legg inn din bestilling på hugna.no
Du kan endre eller kansellere din ordre kostnadsfritt frem til varen har forlatt vårt lager. Gjøres dette etter din ordre har forlatt vårt lager eller du er utilgjengelig på avtalt leveringstidspunkt vil det påløpe gebyr.
Motta produktet innen 5-10 virkedager. Vi anbefaler at du beholder originalemballasjen frem til du er sikker på at du ønsker å beholde produktet.
Etter du har mottatt produktet har du 30 dagers returrett. Se vilkår og betingelser nedenfor. Ønsker du å benytte deg av din returrett kan du kontakte vår kundeservice på hallo@hugna.no eller kontakt oss via returskjema på nettsiden.

GRUNNLAG FOR RETUR

Ved tilfellet av produktskade, feillevering og kjøpsanger har du rett til å returnere ditt produkt.

Ved kjøpsanger er du som kunde selv ansvarlig for fraktutgiftene dette medfører. Du har mulighet til å selv returnere ditt produkt tilbake til vårt lager innen vår forlengede returperiode på 30 dager fra du mottar din ordre. Ta kontakt med kundeservice for å avtale dette nærmere.

Har du ikke anledning til å returnere ditt produkt selv er Hugna behjelpelig med å arrangere henting av varen hos deg etter avtalt pris fra fraktselskap. Etterfølgende blir fraktkostnadene trukket fra din refusjon. Du har selv ansvar for varen frem til den har ankommet vårt lager. Om varen har skade, har vært synlig brukt og/eller mangler originalemballasje, vil dette bli trukket fra beløpet som tilbakebetales. Varen vil bli hentet på leveringsadressen som er registrert i din ordre.

GRATIS RETUR

Hvis produktet har en feil
Hvis feil produkt er levert


RETURAVGIFT

25% vareverdi hvis emballasjen er IKKE OK og produktet er OK
50% vareverdi hvis emballasjen er IKKE OK og produktet er IKKE OK

Alt av utgifter for frakt, behandling av retur og ompakking er inkludert i disse avgiftene.

VED FEIL ELLER SKADE PÅ PRODUKT VED LEVERING

Hugna bekoster returkostnaden og arrangerer henting av produktet.

DU ANGRER PÅ DITT KJØP OG ØNSKER Å RETURNERE VAREN

Du er selv ansvarlig for returkostnaden

Du kan selv levere varen tilbake til vårt lager. Merk at alle varer må leveres til vårt lager og kan ikke sendes til postkontor.
Vi kan arrangere retur mot avtalt pris fra fraktselskapet. Returkostnaden trekkes fra din totale refusjon.

UTSTEDELSE AV REFUSJON

Etter at vi har mottatt det returnerte produktet, vennligst gi oss 1-3 virkedager til å inspisere produktet og deretter utstede en refusjon basert på produktets tilstand. Ved manglende emballasje, skader etc. trekkes tilsvarende verdireduksjon på produktet fra totalbeløpet som refunderes. Refusjonen vil være tilbake på din betalingskonto i løpet av 24-48 timer etter bekreftelse er mottatt på din e-post.

START DIN RETURPROSESS

Fyll ut returskjema

Ønsker du å benytte deg av din returrett kan du kontakte vår kundeservice på hallo@hugna.no eller kontakt oss via returskjema på nettsiden.